٤٥
٧٠
آقــا

ساعت و روز مناسب برای حجامت؟

باسلام آیا ساعاتی كه برای حجامت مطرح میكنن مثلا 5 ساعت بعد از طلوع آفتاب باعث خروج سموم میشه چقدر صحت داره من قبلا بدون توجه به این مورد حجامت میكردم در ضمن برای انجام حجامت باید پیش دكتر حتما ویزیت بشویم

2 پـاسـخ

  • سلام:
    ساعات و روز هاي ذکر شده براي کسب نتيجه بهتر از حجامت است.
    البته براي درمان برخي از بيماريها، حجامت مي تواند جزعي از روند درمان باشد که زمان انجام آن توسط پزشک مشخص مي گردد.
    قبل از انجام حجامت بهتر است توسط پزشک متخصص طب سنتي ويزيت شويد چون مواردي وجود دارد که انجام حجامت ممنوع است.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • ساعاتي که در کتب طبي اصيل ايراني مثل خلاصه الحکمه و...وجود دارد ساعت نجومي است وبا ساعت 24 ساعته ما متفاوته

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 369 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سنتي در تهران