۴۵
۷۰
خانــم

الان چند روز هست که زیر چشمهام کبود وورم کرده واین تورم دارد به تمام صورتم سرایت میکند ؟

من یک ماه پیش تزریق بوتاکس به دور چشمهام انجام دادم ولی الان چند روز هست که زیر چشمهام ورم وکبود شده واین تورم دارد به قسمت پایین صورتم سرایت میکند درحالیکه ازمایش دادم که خدای ناکرده مشکل از کلیه هام ویا مشکل دفع پروتیین داشته نباشم

..مشکلی نداشتم کلیه هام سالمند
ومشکل فشار خون یا غیر ندارم ...ایا ممکن است این تورم وکبودی ناشی از تزریق بوتاکس باشد ؟ خواهشا جواب بدین وراهنمایی لازم بفرمایید .

بازدید : 32 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران