آیا روشی برای کاهش دردهای روزانه چشم که به علت خشکی چشم میباشد , وجود دارد؟

سلام خسته نباشن, من 25 ساله هستم, مبتلا به خشکی و ضعف شدید و تنبلی چشم و نازکی قرنیه و سندروم مارکوس گان, این عوامل باعث شده که در روز تا شب درد زیادی بکشم ,چندین بار به مطب پزشکان تهران و شیراز رفتم اما گفتن درمانی ندارد, آیا قرص پماد یا قطره ای هست که دردها کمتر شوند و بدون خطر باشد ,من قطره اشک مصنوعی میریزم چندساعت یکبار بهتر است , این مشکلات مربوط به قرنیه است یا شبکیه , آیا روشی برای کاهش درد هست

1 پـاسـخ

بازدید : 981 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران