روزه برای چشمی که تحت عمل لیزیک یا لایزیک قرار گرفته مشکلی دارد؟ ؟

با سلام احترام.
حدود 3 سال پیش چشمم را عمل کرده ام، نمی دانم لایزیک یا لیزیک برای صفر کردن شماره چشم، شماره قبلی حدو 5 بود، الان با نگاه به سیستم کامپیوتر و مبایل بسیار چشم درد دا م، دکتر خشک شدن چشم را تشخیص دادند، الان خواستم بدانم روزه آسیبی به چشمم می زند یا نه؟

2 پـاسـخ

  • با سلام
    درخصوص اسيب روزه به چشم بايستي خدمتون عرض کنم هيچ ضرري براي چشم ندارد
    درمورد بعد از عمل ليزيک معمولا سطح چشم دچار خشکي ميشه که ميتونين از اشک مصنوعي آرتلاک يا ژل ليپوزيک استفاده کنين
    در مورد استفاده از سيستم هم اشعه هاي حاصل از مانيتور کامپيوتر و گوشي يا تبلت ايجاد سوختگي روي سطح قرنيه ميکنند که باعث سوزش چشم ميگردد براي رفع آن ميتونين از عينک هاي با لنزبلوکات. يا نرم افزارهاي بلوکات استفاده کنين

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(1)
  • در موقع روزه اشک مصنوعي بريزيد و براي اينکه قطره وارد حلق نشود بعد از هر بار قطره ريخت چشم خود را ببنديد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 353 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران