۳۷
۷۰
خانــم

سلام از دیروز ظهر تا الان سرگیجه و حالت عجبی دارم قبلا هم اینجوری شده بودم ولی ۵ سال پیش و اینکه وقتی دراز میکشم انگار همچیز داره تاب میخواره و چشمم دور دور میشه و هیچی سر جاش نیست و موقع بلند شدن هم اینجوریم ؟

سلام دو روز سر گیجه و چرخش داره و وقتی دراز میکشم یا میخوام بیستم احساس سر گیجه و تاب خوردن اجسام رو دارم و سرم انگتر قبال کنتور نیست و یجور حس بدی حالت تهوع هم دارم بی اشتهایی هم همین طور لطفا بگید چیکار کنم ..

1 پـاسـخ

بازدید : 115 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران