سلام من ۱۷ سالمه ۲سال که حال روحیم به هم‌ خورده بودن کنار بقیه اذیتم میکنه بیشتر میخوام تنها تو اتاق باشم همش میرم تو خودم خیلی وقتا گذشته میاد تو فکرم و گریه میکنم از اینده خیلی ترس دارم ؟

استرسی خیلی زیاد همه وجودمو میگیره همش بغض تو گلومه باور کنید شبا تا دیر وقت فقط گریه میکنم دلیل قانع کننده ای حتی برای خودم هم ندارم تصمیم گرفتم خودم حال خودمو خوب کنم با بقیه بیشتر برم بیرون بیشتر حرف بزنم با خانواده اما درست نشد بازم همون حال رو دارم نزدیک 2 هفتست ک مدرسمون باز شده و مدرسه نرفتم اونقد استرس دارم برای هرچیزی که درسم میخونم یادم میره بعضی وقتا اونقد درس میخونم ک یادم بمونه و بخاطر استرس یادم نزه اما وقت امتحان بیشتر سوالا بخاطر استرس زیادم یادم میرن و باعث میشه نمره کمی بگیرم حرفای معلما سر کلاس اینکه بهم میگن درس نمیخونی خیلی بهم برمیخوره بعضی وقتا تا 2هفته حرفاشون یادم نمیره از همکلاسی هام خجالت میکشم شاید اونا هم فک کنن ک دختر تنبلی هستم اما اینطور من من تا نهم همیشه شاگرد دوم کلاس بودم هیچ نمره کمی نداشتم هیچ کدوم از این حسارو نداشتم اما از سال دهم خیلی به بعد خیلی به هم ریختم بیشتر دلم میخواد تنها باشم تو حال خودم نه مدرسه برم نه بیرون نه با کسی حرف بزنم سال دهم امتحانی نوبت اول بودن که امتحان ریاضی داشتم و منم 2تا از فرمول های ریاضی رو تقلب کردم رو یه کاغذ نوشتم بردم با خودم سر جلسه امتحان معلم دید و ازم گرفت بزور بقیه ورقرو نوشتم بغض گلومو گرفته بود از این نمیترسیدم ک به خانوادم زنگ بزنن بالاخره همه تقلب میکنن ولی از اینکه برای اولین بار تقلب کرده بودم و پیش همه ازم گرفت خیلی برام عذاب اور بود تو مدرسه ازشون خواهش کردم ک نمرمو کم نکنن اونا هم قبول کردن اما بازم بغض تو کلوم بود خیلی ناراحت شدم به خونه ک رسیدم هنوز از در خیاط نرفته بودم تو خونه که دیگه تحملم تموم شد اشکم پایین اومد خودمو ب اتاق رسوندم و یکسره گریه میکردم بیش از اندازه ناراحت بودم استرس داشتم روز بعدش از ناراحتی زیاد پریود شده بودم الان هم خیلی وقتا یادم میاد و بازم گریه میکنم خواهش میکنم یه راه چاره بهم بگین من خودم دیگ از دست خودم خسته شدم بعضی وقتا میگم از بین این همه ادم چرا من چرا من فقط اینجوریم و بیشتر برام عذاب اور تر میشه لطفا کمکم کنین😔

1 پـاسـخ

  • سلام وقت شما بخير اينکه تا اين حد حساس و رنجور شده ايد،حتما بايد تحت نظر روانشناس ،رواندرماني بشيد، در صورت تمايل ميتونيد،با روانشناس نويد آرامش تماس بگيريد 09147494684

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 164 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران