ترس از رفتن پیش دكتر برای فشار خون بالا؟

سلام چند ماه پیش برای چكاب سالانه پیش دكتر عمومی رفتم فشارخونم را گرفت گفت 14روی 9 میباشه و گفت دچار فشار خون بالا هستی بهم قرص فشار داد كه نخوردم بعد از آن پیش دكتر متخصص قلب رفتم بعد از كلی نوار واكو وگرفتن فشارم كه13 روی 9 بود گفت هیچ مشكلی نداری و دارویی هم نداد فقط گفت استرس دكتر رفتن داری من تقریبا از موقعی كه دكتر عمومی بهم گفته فشار خون بالا داری میترسم دكتر برم حتی در منزل هم فشارم نمیگیرم چون دچار تپش قلب میشم میترسم خدای نكرده بالا باشه چه كار كنم مثل گذشته ترسی از گرفتن فشار و رفتن دكتر نداشته باشم ؟

3 پـاسـخ

  • با سلام ...فشار خون 14 بصورت گهگاهي و در موقعيت هاي استرس زا براي شما بوجود مياد که نگران کننده نيست..در صورتي که استرس خودتون رو مديريت نکنين و مدام در استرس باشيد احتمال مزمن شدن اين اختلال در شما وجود دارد...تکنيک تنفس ديافراگمي...ورزش در منزل...پياده روي...موسيقي لايت در هنگام بحران استرس براي شما بسيار مفيد خواهد بود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 831 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران