۳۵
۴۷
خانــم

مبتلا به بیماری ام اس در حال حاضر به دلیل افزایش مصرف داروی زولپیدم به مدت دو سال و افزایش دز دچار وابستگی و عوارض شده میخواهند دارو رو ترک کنند اما نمیدانیم چه کنیم ؟

سلام عرض شد از عزیزانم داروی زولپیدم رو به مدت دو سال استفاده میکردن و هر بار به دلیل مشکلاتی که داشتن برای فرار از ناراحتی ها اون مشکلات تعداد زیادی از دارو رو یک مرتبه میخوردن
مبتلا به ام اس هم هستن و الان به دلیل مشکل بزرگتری که براشون پیش اومده هم افسردگی شدید هم اضطراب بی حد دارن و دو مرتبه پیش یه روانپزشک بردیم اول گفتن دارو رو تدریجی در بیمارستان قطع کنیم .رفتیم برای بستری تخت خالی نبود و دکتر تغییر عقیده دادن گفتن اشکالی نداره ببرید خونه و یکمرتبه قطع کنید😳 الان با بی قراری شدید،اضطراب و حال عمومی بسیار بد بیمارمون در منزل مستاصل شدیم 😥😥

2 پـاسـخ

بازدید : 253 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران