ترک زولپیدم؟

سلام.من هفته چهاردهم بارداری هستم .بیشتر از دوهفته ست که بعلت اختلال در خواب متخصص روانپزشکی برایم زولپیدم 10شبی یک عدد تجویز کردن که البته من 1/2اون رو می خورم.حالا میخوام ترکش کنم ولی نمی تونم و اصلا بدون اون خوابم نمیبره.لطفا راهنمایی کنید چجوری ترکش کنم چون شدیدا عذاب وجدان دارم .میترسم به جنین آسیب برسه

2 پـاسـخ

  • سلام، نگران نباشید داروها از سه ماهه دوم به بعد آسیبی به جنین وارد نمی کند، ضمن اینکه زولپیدم در بارداری داروی ایمنی است، و ضرر بیخوابی برای شما و جنینتان بیشتر است. البته لارم به ذکر است معمولا چند روز اول بعد از ترک داروی خواب اختلال خواب وجود دارد و کمی طول می کشد تا وضعیت بدنتان به حال معمول برگردد، در کل برای داروی مصرفی تون بدون نظر روانپزسک تصمیم نگیرید.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
  • سلام خدمت شما.شما زولپیدم رو به یک چهارم کاهش دهید بعد از دوهفته آن را قطع کنید.در ضمن نگران نباشید آسیبی جنین شما را تهدید نخواهد کرد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 974 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران