۱۳
۵۰ حدودا
خانــم

پرولاپس رکتوم . یه برجستگی و بیرون زدگی قرمز که احساس میکنم توده هست و هنگام ببخشید(شل و سفت کردن مقعد) احساس میشه ؟

سلام
من مشکلی ندارم بابت دفع ادرار دکتر هم تایید کرده
اما مجبورم هنگام ادرار زور بزنم ببخشید البته
بعد هر وقت این اتفاق میفته انگار یه توده ی گرد قرمز که حدودا اندازه یه بند انگشته از مقعدم بزنه بیرون هیچ حسی نداره ولی گاهی درد یا سوزش و خارش داره وقتی اسهال میشم هم مقعدمو میبندم بعد از دفع مثل یه خط میزنه بیرون بعد میره تو
خودش میره تو هر دفعه سعی میکنم با دست جا بزنم نمیره و خودش فقط میره تو
گاهی کمه گاهی هم مثل یه گوشت قرمز دور تا دور مقعدمو میگیره و وسطش یه بعلاوست که از اون مدفوع میاد
خیلی نگرانم
اگر پرولاپس رکتوم باشه با لیزر حل میشه؟؟؟
خیلی از جراحی میترسم
نمیتونم عکس بگیرم معلوم نمیشه
وقتی هم دفع میکنم بیشتر میزنه بیرون
دختر هستم 13 سالمه

بازدید : 56 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح عمومي در تهران