۳۱
۷۲
خانــم

وجود توده زیر بغل ؟

سلام دکترچند روزرهست که یه توده زیر بغلم هست کمی درد داره وکی قرمز رنگ ایا خطرناک هست؟

3 پـاسـخ

  • درود.به احتمال زياد عفونت غدد لنفاوي زيربغل يا غدد عرق يا چربي زير بغل است.لازم است ويزيت شويد ودارو تجويز شود.ميتوانيد به مطب مراجعه نماييد.دکتر چهرازي

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • سلام
    معمولا اين موارد خوشخيم هستند و در مدت کوتاهي با مصرف انتي بيوتيک خوب ميشوند درصورت عدم بهبود بعد از يک تا دو هفته به پزشک متخصص مراجعه بفرماييد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • درود.به احتمال زياد عفونت غدد چربي يا عرق زير بغل ويا غدد لنفاوي با احتمال کمتر وابتدا دو هفته انتي بيوتيک مصرف شود.جهت ويزيت به مطب بنده مراجعه نماييد.دکتر چهرازي

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 745 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح عمومي در تهران