۲۳
۵۱
آقــا

دیسک کمر دارم و مشکل تاندون زانوها؟

سلام و عرض ادب خدمت شما دکتر عزیز
چندسالی میشه که درد کمر دارم ولی بیشتر دردم رگ سیاتیک سمت چپم هست. تقریبا 2 سال پیش، دکتر ارتوپد رفتم و گفت دیسک دارمو یه دوره فیزیو تراپی برام نوشت. دوره رو به اتمام رسوندم ولی در آخرهیچ تفاوتی حاصل نشد. حالا، دردم شدید شده !
رفتم دکتر اعصاب و ایشون برام ام. آر.آی نوشت برای کمرم و زانوهام(زانوهام یه مدتی میشه که موقع نشت و برخاست صدا میدن)
گراف هارو امروز به دکتر نشون دادم و ایشون گفتند که دیسکم شدیده و غضروف زانو هام و تاندونم آسیب دیده.
دکتر فیزیوتراپی سلامت رو پیشنهاد کردند وبرای فردا صبح وقت گرفتم برای لیزر درمانی و فیزیوتراپی
خیلی میترسم و درد زیاد دارم ، تو این سن نمیدونم خوب میشه یا بدتر
گراف هامو به اشتراک میزارم تا نظر شمارو هم بدونم.
خیلی متشکر

بازدید : 115 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص فيزيوتراپي در تهران