دیسک کمر؟

سلام دختری 23ساله دیسک کمر دارم بیرون زدگی و تنگی نخاع سی جلسه فیزیوتراپی رفتم و الان پنج ماه ورزش کمر انجام میدم خوب بودم درد نداشتم ولی الان موقع انجام ورزش که میخام انجام بدم انگار چیزی تو کمرم مانع میشه اون ورزش انجام بدم مثل حرکت مار کبرا یا گاو و گربه به نطرشماا علت چیه ممکن استخوان کمرم روی هم رفته باشه؟

4 پـاسـخ

  • به نظرم بيشتر اين حس شماست که اين طوري اين رو احساس ميکنيد
    اگر درد نداريد مسئله مهمي نيست ، بهش اعتنا نکنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • با سلام.علت ميتونه مربوط به ديسفانکشن مهره هاي کمر باشه.که البته براي اصلاح با توجه به بيرون زدگي ديسک بايد دقت زيادي بکنيد.به عبارت عاميانه ميتونه مربوط به روي هم افتادن مهره هاتون هم باشه.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • با سلام.علت ميتونه مربوط به ديسفانکشن مهره هاي کمر باشه.که البته براي اصلاح با توجه به بيرون زدگي ديسک بايد دقت زيادي بکنيد.به عبارت عاميانه ميتونه مربوط به روي هم افتادن مهره هاتون هم باشه.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 354 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص فيزيوتراپي در تهران