۲۱
۷۰
خانــم

مگس پران ، لرزش چشم ودرد چشم در نور زیاد نشانه چیست؟ ؟

سلام دختری 21 ساله هستم
1.بیشتر از دوماه پیش چشمام مگس پران شدوهنوز ادامه داره مخصوصا صبح ها
2.موقع تمرکز کردن روی شئی کوچک یا مطالعه از گوشی چشمام کمتراز یک ثانیه میلرزه بعد خوب میشه ولی الان این لرزش خیلی کمتر شده
3.گاهی یکم درد تو چشمم وابرو حس میکنم و موقعی که به لامپ یا نور افتاب نگاه کنم وهمان لحظه چششمو حرکت بدم دردمیگیره
4.احساس میکنم مردمک راست ام وقتی نور کمه گاهی بیشتراز اون یکی گشادمیشه اما درنور کم اندازه همن وپلک همان چشمم یکم حس سنگینی داره بعضی وقتا
5.چشم راست 1.25 نزدیک بین و چشم چپ 75/0نزدیک بین و 0/5استیگمات ولی باعینکمم خیلی دور رو خوب نمیبینم
6.یک ماه پیش هم بعداز عطسه یک ثانیه جرقه داشتم که دیگه تکرار نشد
خیلی هم وسواسی ومضطرب شدم جدیدا
به دو دکترمراجعه کردم بدون قطره معاینه کردن وگفتن الرژی اتوپیک وبهاره دارم بتامتازون تجویز کردن البته از مردمک و لرزش فراموش کردم بگم
ایا علایمم خطرناکن؟چه اقدامی انجام بدم برای خوب شدنش؟ همه علایمم با استرس و سرچ در گوگل شروع شدن طی سه ماه گذشته
قندو فشارخون هم ندارم

بازدید : 75 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران