احساس خستگی در چشم؟

سلام . کنکوری هستم حدود 2 ساله که روزی 11 ساعت مطالعه دارم . و از 4 ماه پیش احساس خستگی در چشم هایم داشتم .و در 10 روز اخیر شدت خستگی بسیار زیاد شده است که با سوزش و خارش همراه است .به متخصص چشم و بینایی سنجی مراجعه کردم .و ظاهرا مشکلی در چشمم مشاهده نشد و شماره عینک من با چشم هایم متناسب است .و دکنر گفته است که مشکل خاصی نیست ..اما با توجه به اینکه حدود 2 هفته اینده ازمون کنکور برگزار میشود .اصلا شرایط مطالعه و حتی کنکور دادن را ندارم ...و این حالت با حساسیت به نور همراه است و در قدرت تمرکز من تاثیر زیاد داشته است ..چه راهکاری پیشنهاد میدهید؟

1 پـاسـخ

  • با سلام متاسفانه بدون ويزيت حضوري نميشه دارو تجويز کرد
    لامپ چراغ مطالعه شما بايستي حتما از نوع رشته ي افتابي باشد
    کلا گوشي و کامپيوتر نگاه نکين و هر مطالعه اي دارين از روي صفحه ي کتاب باشه
    به مقدار کافي بخوابين حداقل 8ساعت
    از کمپرس اب گرم روي چشمانتان استفاده کنين روزانه چند مرتبه به مدت 10دقيقه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 3810 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران