۳۵
۶۰
خانــم

گزگز شدن کف پا و عضله ی ران قسمت داخلی بعد از وارد کردن سوزن سرنگ در عضله ی ران و تزریق نیم سی سی نوروبیون در ران؟

امروز بعد از اینکه سوزن سرنگ را در زاویه ی 90 درجه وارد عضله ی رانم فرو بردم متوجه درد شدید شدم و بدون آسپیره کردن شروع به تزریق کردم که متوجه درد خیلی شدیدتر و تزریق نشدن دارو شدم که به یکباره یادم افتاد که آسپیره هم نکردم بلافاصله سوزن را خارج کردم و بعد از چند ساعت در قسمت کف پا و همچنین روی پا حالت گزگز و درد ایجاد شده که خیلی آزار دهنده است و با توجه به اینکه بنده هزینه و همچنین وقت مراجعه به پزشک را ندارم می خواستم از شما خواهش کنم که لطف کرده و راهنمائی مفصلی نمایید،با تشکر فراوان🙏🌹

بازدید : 52 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران