۲۲
۸۸
آقــا

از دانشگاه منو بخاطر غیبت از درس تو سیستم، اخراجی زدن رفتم دانشگاه حلش کنم گفتن تنها راهش اینه که از یک روانپزشک برای دانشگاه گواهی بیاری که در این مدت غیبت به شما استراحت داده شده بود و دانشگاه طبق اون گواهی برای من مرخصی میزنه اون تاریخو. و مشکل اخراجی من برطرف میشه و میتونم ادامه تحصیل بدم. ؟

سوالم اینه خانم دکتر :
آیا شما میتوانید برای من یک گواهی دوماهه بدین که شخص خودم به مدت دو ماه به علت افسردگی نیاز به استراحت داشتم بخاطر اون غیبت کردم امکانش هست .

اگر این گواهی رو شما لطف کنین بهم بدین من میتونم از طریق اون گواهی به دانشگاهم ادامه بدم .
ممنون .

بازدید : 14 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناسي و مشاوره در تهران