۵۱
۶۹
خانــم

مشکلات خانوادگی؟

سلام خانم دکتر عزیز تقریبا 24 ساله که از زندگی مشترکمون میگذره همسرم هنوز من وبچه هامو جزء اولویت آخر زندگیش میدونه وبسیار کم حوصله است واصلا اجازه حرف زدن به منو نمیده یعنی فقط خودش حرف میزنه وقتی باهم در مورد هرچیزی صحبت میکنیم دست آخر با هم بحثمون میشه وبه نتیجه نمیرسیم بارها بهش گفتم بریم مشاوره ولی قبول نمیکنه خودم چند بار رفتم ولی به نتیجه نرسیدم از بس بهم استرس وارد کرده دچار بیماریهای مختلفی شدم دیگه خسته شدم خواهشا راهنماییم کنیدممنونم

1 پـاسـخ

  • سلام وقت به خير مساله رابطه يک مساله دو طرفه است و خيلي بهتره دو نفر مراجعه کنند ولي متاسفانه همکلري نمي کنند يکي از زوج ها . ولي اين موضوع مثل کشيدن و جابجا کردن يک ميزه دو نفر باشه رلحتره ولي تنهايي هم ميشه جابجا کرد لطفا جهت بررسي جوانب بيشتر اگر ميتونيد حضوري تشريف بياريد چون موضوع با يک يا دو جمله قابل بررسي و ارايه راهکار نميشه در خدمتم

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 98 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مشاوره در تهران