۲۴
خانــم

مشکلات زناشویی و خیانت؟

سلام خانم دکتر وقتتون به خیر، منو همسرم الان 1سال و نیمه که ازدواج کردیم و یه دختر 8 ماهه داریم متاسفانه از موقعی که من 7 ماهه بادار بودم همسرم به من خیانت کرد وتا الان که دخترم 8 ماهشه متوجه شدم که چند بار دیگه این کار رو تکرار کرده،، چند بار گفتم که بریم مشاوره هر بار یه چیزی میگه و جالب ابنجاست که قبول نمیکنه که خیانت میکنه
خواستم بپرسم اگه ما مراجعه کنیم برا مشاوره واقعا تأثیر داره؟مشکلات ما حل میشه؟

بازدید : 57 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مشاوره در تهران