ازدواج مجدد پدرم و پسری که تو زندگیم بود ؟

من پدرم 8 ساله ازدواج کرده وقتی همسرش نزدیکمه یا بیشتر از 24 ساعت میبینمش همش استرس دارم حالم بده میترسم ازش میترسم که چطوری باید رفتار کنم چی بگم که ناراحت نشه به بابام نگه بابام ناراحت نشه
و تقریبا سه سال پیش پسری وارد زندگیم شد تاثیراتی برای زندگیم داشت که هیچ وقت نه تونستم به کسی اعتماد کنم همش فک میکنم همه دارن بهم دروغ میگن از همه چی میترسم گاهی بهم زنگ میزنه استرس میگیرم حالم بد میشه با کسی نمیتونستم وارد رابطه شم به خاطر ترسم اما یک ماهه با یکی دوستم حس میکنم ترسام داره اذیتم میکنه چی کار باید بکنم من خسته شدم

بازدید : 93 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مشاوره و روانشناسي در تهران