۳۴
۷۹
خانــم

ایا باد فتق حتما در سونوگرافی مشخص میشود؟

باسلام مدت چهار روز بود که درد شکم و درد بیضه داشتم.به دکتر مراجه کردم که مشکوک به باد فتق در زیر شکم شد.ازمایش و سونوگرافی از کلیه کبد مجرای ادراری مثانه و بیضه و سونو بادفتق نوشتن که همه سونو ازمایشم سالم بود.به دکتر که نشون دادم فرمودن که ممکنه چون تازه شروع شده سونو نشون نداده...گفتن باید مدارا کنم تا ببینم بعد ها چی میشه...ایا واقعا اوایل شروع باد فتق سونوگرافی نشون نمیده؟من الان درد بیضه دیگه ندارم فقط درد شکم دارم.چیکار باید بکنم؟ایا لازمه یه دکتر دیگه برم؟یا ممکنه مشکلم چیز دیگه باشه؟

بازدید : 59 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران