۶۸
۶۵
آقــا

پارگی فتق و بزرگی پروستات؟

چند ماهی است سمت راست شکم نزدیک کشاله ران مقداری ورم کرده و اگر مدتی سرپا باشم و یا پیاده روی نسبتاً زیادی (درحدود 30دقیه) داشته باشم دردی توئم با داغ شدن همان قسمت آزارم می‌دهد بصورتیکه حتماً باید مدتی استراحت کنم تا این درد و داغی برطرف شود، البته سونوگرافی رفته و پارگی را سمت راست تأیید کرده اند، ولی مدتی است سمت چپ ناحیه قرینه سمت راست هم درد می‌گیرد ، البته این درد توئم با داغ شدن نیست، چون قدری مشکوک شدم انجام عمل جراحی را پیگیری نکرده ام، و از طرفی پرستان بنده نیز قدری بزرگ شده ولی تمایلی به‌ عمل جراحی پرستان ندارم، لطفاً محبت کنید راهنماییی فرمائید. باتشکر فراوان

1 پـاسـخ

بازدید : 371 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران