راجع به فتق . و تورم پروستات؟

سلام آقای دکتر. من سوم اردیبهشت عمل فتق شده بودم توی بیمارستان پارس.26 ساله. تورم پروستات هم داشتم.
دو تا سوال یادم رفتش در ملاقات حضوری ببخشید
1- از چه زمانی استفاده از سرویس بهداشتی ایرانی برای من مشکل زا نیست؟؟ سه هفته مییگذره از عملم
2- توی اینترنت مطالعه کردم یکی از مراقبت های تورم پروستات خوردن هر دوسه ساعت یک لیوان آب هستش. میخواستم بدونم به نظر شما روزه برای من ضرر داره یا خیر؟؟
سپاس فراوان از شما دکتر خوب و با محبت

1 پـاسـخ

بازدید : 383 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران