باسلام در ماههای سرد سال دچار تکرر ادرار میشوم کع گاهی فوق العاده عذاب آور میشود؟

باسلام چند سال پیش در فصل زمستان در مغازه ای کار میکردم و چون هواسرد بود از همان روزهای اول دچار تکرر ادرار شدم اینگونه عرض کنم در عرض شاید ده تا پانزده دقیقه باید به توالت میرفتم این مشکل چندین سال است که ادامه دارد و در فصول سرد سال تکرار میشود که اگر در هوای سرد کار کنم حتی اگر چیزی هم ننوشم ادرار به من فشار می آورد و باید سریع به توالت بروم استدعا دارم راهنماییم کنید چکار کنم تا از این مشکل رهایی یابم باتشکر وحیدقاسمی از تبریز

بازدید : 210 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران