بی تمرکزی و عواقب بعد قطع ارتباط با یه فرد تاکسیک که بهش وابسته باشی و بی انگیزگی و حواس پرتی و استرس و اضطراب بی دلیل؟

سلام وقتتون بخیر . من درگیر روابطی بودم و گاهی یادم می افته گذشته و کلن نمیتونم کاری انجام بدم اونروز رو میرم تو حس و حال خودم . حس میکنم ادم بی اعتماد بنفس و تک بعدی هستم و زود وابسته میشم . امسال ازمون مهمی دارم و نباید این فکرا مانع بشه به هدفم نرسم . بنظرتون با اومدن پیش شما مشکلم حل میشه ؟

1 پـاسـخ

بازدید : 15 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس عمومي و هيپنوتراپيست در اسدآباد