اضطراب دائم؟

سلام خسته نباشید. من از حدود 20 سالگی مشکل عصبی دارم یعنی اولش با عفونت روده شروع شد و بعد ناراحتی معده و تهوع و... تو اون اوضاع پدرمم از دست دادم و دچار افسردگی و اظطراب شدید شدم که همش ی پام بیمارستان بود بعد چن سال حالم خوب شد اما اون تپش قلب و استرس کامل رفع نشده بود رفتم دانشگاه و رشته روان شناسی خوندم که خیلی اوضاع روحیم خوب شده بود تااینکه خواهرم بزرگم که خیلی بهش وابسته بودم مریض شد و بعد2سال فوت کرد توبیمارستان جلو چشای من . اوایل تو شوک بودم و حتی گریه نمیکردم حواسم به مامانم بود اما بعد6ماه باز اون علائم اومد سراغم تپش قلب سرگیجه تهوع تنگی نفس و ضعف و درد شدید معده دکتر زیاد رفتم متخصص قلب داخلی همه شون میگن مشکلی نداری اما من واقعا تو عذابم اطرافیانم درکم نمیکنن از رفتن من پیش روانشناس خجالت میکشن و همش نصیحتم میکنن این وسط خواستگارم دارم 5ساله منتظرمنه همه چیو بخش گفتم خداروشکر درکم میکنه و میگه حمایتت میکنم خوب بشی اما من از شروع ی زندگی جدید میترسم با این وضعی که دارم نگران واکنش خانوادمم هستم اونا راضی نمی شن چون منو باور ندارن از نظر اونا من آدم ضعیفی هستم دیگه خسته شدم از این وضعیتم همش به مرگ فکر میکنم و این حال مو بدترمیکنه میخوام خوب بشم و زندگی کنم کنار کسی که دوسش دارم کمکم کنین توروخدا😢

9 پـاسـخ

  • با سلام
    افسردگي و اضطراب مانند تمام بيماري هاي ديگر نيازمند توجه و درمان مناسب است. با مواردي که ذکر کرديد نيازمند درمان دارويي و درکنار آن روان درماني مي باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • سلام. مشکلات جسمي شما ( همانطور که خودتان متوجه شده ايد) ريشه روانشناختي دارد. با توجه به اينکه شدت علائم زياد و به همراه اضطراب و افسردگي ميباشد، لازم است به روانپزشک مراجعه کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • سلام. اولين کمک، از جانب خود شما و با پذيرش مشکل و لزوم درمان اغاز ميشود. مشکل شما اغلب به مرور بدتر ميشود يا بصورت دوره اي عود ميکند. افت عملکرد ها ، مشکلات متعدد درروابط و اسيب به بخشهاي مختلف بدن و حافظه در طي زمان اتفاق ميافتد. پس لازمست کار را جدي بگيريد. براي تشخبص نوع مشکل لازمست طي ويزيت تلفني يا حضوري متنخصص اعصاب وروان شرح حال دقيق تخصصي اخذ کرده و درمان شمارا اغاز کند.پس از طي دوره درمان، علايم شما بهبود مي يابند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام. اولين کمک، از جانب خود شما و با پذيرش مشکل و لزوم درمان اغاز ميشود. مشکل شما اغلب به مرور بدتر ميشود يا بصورت دوره اي عود ميکند. افت عملکرد ها ، مشکلات متعدد درروابط و اسيب به بخشهاي مختلف بدن و حافظه در طي زمان اتفاق ميافتد. پس لازمست کار را جدي بگيريد. براي تشخبص نوع مشکل لازمست طي ويزيت تلفني يا حضوري متنخصص اعصاب وروان شرح حال دقيق تخصصي اخذ کرده و درمان شمارا اغاز کند.پس از طي دوره درمان، علايم شما بهبود مي يابند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 572 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران