شش ماه پیش علامتی مثل سرماخوردگی البته فقط تب و لرز و استخوان درد شدید به همراه سردرد شدید از ساعت 12شب تا حدود 5صبح داشتم که با خوردن یه مسکن استامینفون کدایین که هیچ وقت به ندرت استفاده میکردم خوردم و ارام خوابیدم تا ساعت 7صبح وقتی از خواب بیدار شدم حالت تهوع شدید داشتم به طوری که اونروز تا ساعت دوازده چند بار بالا آوردم البته شکمم خالی بود ولی اخرین بار یه مایع زرد رنگ از گلوم خارج شد خلاصه حدود ساعت چهار بعداز ظهر حالم روبه راه شد وانگار که هیچ خبری نبود از اون دردو تبو حالت تهوع .حالا دچار اختلال بویایی و چشایی شدم همه چیز طعم آلوورا میده داخل دهانم مثلا نون بربری کنجد دار واقعا بدمزه هست یا سیب قندک مزه نفت میده یا هلو مزه نفت میده بیشتر غذاها طعم بدی میدن حتی یه ماهی هم هرشب گلومو با آب نمک ضدعفونی میکردم از اون مشکل تا امروز حتی هیچ علامتی از سرماخوردگی تب یا سرفه و عطسه نداشتم .تورو خدا کمک کنید این مشکلمو حل کنید.ممنونم؟

باسلام و عرض ادب.شش ماه پیش از ساعت 12شب تا حدود 5صبح تب و لرز کردم همراه با سردرد شدید به طوری که صبح چند بار حالم بهم خورد واخرین بار یادمه مایع زرد رنگی از گلوم خارج شد مثل زرداب .حدود بعداز ظهر ساعت 4حالم خوب شد و موفق شدم کمی غذا بخورم .ودیگه خبری از دردو تبو سردرد نبود نه سرفه ن عطسه ونه آب ریزش بینی هیچ کدام نبود.یعنی یک روز این اتفاق افتاد و خوب شدم.از شش ماه تا الان مزه هارو به طعم آلوورا متوجه میشم مثلا پیاز داغو خیلی بدبو ویا سیب و بعضی از میوه هارو مثل خربزه بد بو بد طعم میفهمم .یا نون کنجد دارو بدمزه میفهمم .خلاصه اختلال بو پیدا کردم تورو بخدا یه راه حل معرفی کنید .تا الانم نه عطسه نه سرفه هیچ علائمی از سرما خوردگی هم نداشتم .مشکلم چیه کمکم کنید لطفا این نعمت الهی از زبان من کمرنگ شده راه حلم چیه .ممنونم من حتی ورزش کارم واهل دودو دم نیستم حتی قلیون هم تابه حال لب نزدم .هر شب ورزش میکنم .ممنونم

بازدید : 155 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران