آیا این نوع سرفه از علائم کرونا است؟

باسلام
ته گلوم احساس سوزش دارم و سرفه ای که زمان سرفه خلط از ریه ام میاد.این سرفه از علائم کرونا؟؟
چندروزی علایم انفولانزا داشتم... آیا سرفه همراه با چنین خلطی کرونا رو رد میکنه؟؟

1 پـاسـخ

  • سلام
    شما علايم سرماخوردگي معمولي داريد. نگران نباشيد ولي همه بايد خيلي مواظب باشيم و موارد بهداشتي را در بالاترين سطح رعايت کنيم. نگران نباشيد سرفه رد کننده نيست همه خيلي بايد مواظب باشيم. در صورت تغيير علايم من را در جريان قرار دهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (22)(3)
بازدید : 2304 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران