۲۵
۶۷
خانــم

ایا من کرونا دارم؟ 😭؟

سلام خسته نباشید.من یه هفته پیش مریضی خیلی وحشتناک‌ گرفته بودم. تب خیلی شدید درحد اینکه لباسامم داغ شده بود انگار کنار بخاری بودم، از اون ورم عطسه آبریزش بینی و لرز و بدن درد،خیلی حالم ناجور بود. رفتم دکتر بلافاصله 4 تا آمپول عضلانی و سرم زد چهار تا آمپولم تو سرمم خالی کرد، بهتر شدم. بهم گفت ریه هات عفونت کرده. هنوزم ابریزش دارم و قفسه سینم درد میکنه.میترسم نکه کرونا دارم بخاطر درد قفسه سینم. لطفا جواب بدین. همش فک میکنم مریضم.

1 پـاسـخ

  • با سلام
    خوشبختانه علايم شما رو به بهبودي است، احتمال کرونا بسيار کم است ولي با توجه به گسترش بيماري فرض را بايد بر کرونا گذاشت تا موارد بهداشتي را با جديت رعايت کنيم. اگر تغيير در علايم شما ايجاد شد با من در ميان بگذاريد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (13)(0)
بازدید : 1694 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران