به شدت احساس تنگی نفس و فشار روی قفسه سینه دارم، آیا به خاطر استرسه یا ممکنه کرونا داشته باشم؟

سلام،
جناب دکتر من دو روزه به شدت احساس تنگی نفس و فشار روی قفسه سینه دارم، عضلات بابا تنه هم کمی درد میکنه، نه تب دارم، نه سرفه نه سرماخوردگی، این فشار روی قفسه سینم‌ میاد و میره، صبح ها خوبه شبا بد میشه، ایا به خاطر استرسه یا ممکنه کرونا داشته باشم؟
ممنون

1 پـاسـخ

  • سلام
    متاسفانه اين روزها استرس در ميان همه ما بيشتر شده. استرس و اظطراب شايعترين علت تنگي نفس بخصوص در ميان جوانان است، نگران نباشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (26)(2)
بازدید : 2028 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران