کیست در بیضه چپ؟

سلام خدمت شما. بنده ازمایش سونوگرافی دادم همه چی خوب و نرمال بود فقط در بیضه چپم یک کیست به اندازه 10 میلی متر هست ک دکتر گفت هیچ چیز مهمی نیس و کاملا سالمی و ازمایش اسپرم هم دادم ک از اخرین روز انزال من تا ازمایش 48 ساعت کامل نشده بود اما ازمایش دادم به ناچار. و جواب رو دکتر گفت اسپرم های من ضعیفه. یا سر ندارن یا دم و morphologyمن 3 هستش ک باید 4 میبود. و دکتر گفت ک امکان داره بخاطر کیست باشه و عمل بشم . ایا مشکلی دارم. نگران هستم. ممنون جواب بدین

بازدید : 74 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران