تاثیر خود ارضایی در واریکوسل و کوچکی بیضه؟

باسلام و احترام برادرم جوانی 25 ساله میباشد او مبتلا به واریکوسل کم در سمت چپ هستش طی سونوگرافی و ازمایش اسپرمی که انجام داده همه چیزش نسبتا نرمال بود ولی دکتر براش قرص ویتامین e و قرص فولیک اسید نوشت ولی دکترش گفته زود بچه دار بشه.برادرم قبلا خود ارضایی داشته و حالا میخواستم بپرسم ایا خود ارضایی در کوچک شدن بیضه و بیشتر شدن واریکوسل. نقش داره و اگه داره چیکار کنه مرسی بابت کمکتون میخواد 2ماه دیگه ازدواج کنه لطفا یه راهی بگین

2 پـاسـخ

بازدید : 1878 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران