آزو اسپرمی بیضه ای؟

سلام
بنده همسرم آزواسپرم با FSH=31 هستند و هفته پبش بیوپسی بیضه انجام دادند که در حین عمل چیزی پیدا نشد.
حالا با توجه به نتیجه پاتولوژی ، چند تا سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدین
آیا سلولهای فقط سرتولی که در اینجا گفته نشان از اینه که سلولهای زایا اصلا وجود نداره؟!
آیا صلاح میدانید همسرم بیوپسی مجدد هم انجام بدن؟!
تو رو خدا راهنمایی کنید آیا هیچ شانسی برای همسرم اعم از کاندید شدن برای سلولهای بنیادین و دیگر روش ها وجود داره؟!
با تشکر

3 پـاسـخ

بازدید : 815 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران