درد بیضه و زیر بیضه؟

با سلام. اینجانب مجرد 23ساله از چهار سال پیش بدلیل نگهداشت منی هنگام خود ارضایی دچار درد در بیضه شدم با مراجعه به پزشک متخصص تشخیص واریکوسل گرید یک ودو از طریق سونو داده شد تا اینکه بعد از پنج سال از این موضوع درد شدید بود چیه ماه پیش عمل واریکوسل کردم اما درد بهتر نشد با مراجعه پزشک پیگیر وشرح علاعم بیشتر از خود همچون درد درکشاله ران ، زیر بیضه ها و انزال درد ناک موقع خود ارضایی پزشک تشخیص التهاب پروستاتیت لگنی دادن با مصرف افلوکساسین سلوکسیب و قطره پروستاتان کمی بهتر شدم ولی درد کاملا برطرف نشد تا اینکه با مراجعه به متخصص دیگر تجویز آمپول ضد التهاب و کتارولاک که خیلی کوثر بود در کاهش درد ولی الان اونم فایده ندارد وسلوکسیب درد به مراتب بهتر شد الان سه ماه آنتی بیوتیک مصرف میکنم خب نمیشم درد هم دقیق نمیدونم زیر بیضه هاست خود بیضه چیه نمی‌دونم الانم درشرف ازدواجم ولی تا کامل کامل خب نشم مثل تن به ازدواج نمیدم چون ممکن به مشکل بخورم با این وضع سونو هم دادم پروستات نرمال و آزمایش psaنرمال ادرار نرمال کراتین نرمال دردم چیه دکتر.تورو خدا درمانم کنید.
(لازم به ذکر است حدود یه سال فیلم پورن میدیدم ولی مایع پروستات به تعداد چند بار ازم خارج میشد ولی نمیزاشتم منی به همین زودی خارج شود بعد از چند دقیقه زیاد ) بعد از اون دچار انزال درد ناک یعنی همون درد بیضه و زیر بیضه شدم عاجزانه درخواست کمک دارم

1 پـاسـخ

بازدید : 920 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران