۱۷
۵۷
خانــم

سلام نزدیک 4 روزه سردرد دارم بیشتر قسمت پیشونی ، و نقاط مختلف سر ، فقط یک قسمت نیس و درد خیلی کم اونم ، گلو درد هم دارم و موقع غذا خوردن یگم احساس حالت تهوع داشتم اما اصلا استفراغ نکردم ، این درد ساعت خاصی نداره و فقط یک قسمت سر نیست، خیلی میترسم لطفا زود جواب بدین با تشکر.؟

سلام نزدیک 4 روزه سردرد دارم بیشتر قسمت پیشونی ، و نقاط مختلف سر ، فقط یک قسمت نیس و درد خیلی کم اونم ، گلو درد هم دارم و موقع غذا خوردن یگم احساس حالت تهوع داشتم اما اصلا استفراغ نکردم ، این درد ساعت خاصی نداره و فقط یک قسمت سر نیست، خیلی میترسم لطفا زود جواب بدین با تشکر.

بازدید : 104 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران