٥٤
٩٠
آقــا

پیوند كبد وطحالم بزرگ است؟

باعرض سلام وادب جناب اقای دكتر محرابی عزیز.من نارسایی كبد دارم وطحالم بزرگ است وهمیشه پلاكت خونم بایین است تا58000 وكمتر هم میرسه.تمام این مدت زیر نظر دكتر غلامعلی محرابی بودم.ولی دیدم بیمار كبدم بیشتر شده.برج دو امسال 31:6 بود وبعد شیش ماه به 35:3 رسید.وپلاكت خونم اصلاً خوب نشده است
وهمیشه حالتی ضعفی وسرگیجی دارم.دیابتم كنترل نمیشه وعصبانی هستم
ایا عمل جراحی پیوندكبد برام میشه..از لطفتون سپازگذارم.منتظر جواب شما هستم.

بازدید : 62 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح عمومي در شاهین شهر