۴۹
۹۷
آقــا

بهترین زمان برای عمل فیستول چه زمانی است؟

سلام دکتر.اینجانب 4 ماه و 5 روز پیش با شرایط اورژانسی در استان و شهرخودم کردستان و سنندج توسط بهترین جراح و از دوستان شما آقای دکتر تاسا جراحی آبسه پری آنال عمقی و گسترده داشتم و بعد از 45 روز مجددا آبسه زدم و باز عمل شدم اما کم و در سطح ضعیفی بود ولی بعد از 20 روز از عمل دوم فیستول در مسی کوتاه و نزدیک و چسبیده به معقد زدم و حالایک ماهی است که هرزگاهی با درد بسیار ضعیف ودو هفته یا ده روز یک بار دفع سفید رنگ و کمی دارم و پیشنهاد و دستور دکترم که همراه با معرفی نامه به حضرتعالی بود صبر و مدارا تا سه یا چهار ماه آینده بود که امکان بسته شدن شاید داشته باشد و در غیر آن صورت اقدام نهایی و اصلاحی توسط شما.
ضمنا بنده در طول درمان متوجه قند145 واحد وبزرگی پرستات با 36 سی سی و چربی مضر220 واحد که با مصرف این سه دارو هستم و کنترل هم شده.
لذا درخواست بنده به محضر شما چگونگی اقدام بعدی است.متشکرم

بازدید : 721 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح عمومي در تهران