آقای دکتر وقتسلامتون بخیر همین امروز پسرم را در مطب به خاطر سرفه ویزیت کردید و براش اسپری تنفسی نوشتید ، یه شربت برون کلد هم داخل نسخه بود . شربت هایی که منشا گیاهی دارن سرفه پسرم را تشدید میکنه ، خواستم ببینم این شربت گیاهی هست ؟ مصرف کنه یا نه؟ ممنون ؟

آقای دکتر سلام وقتتون بخیر همین امروز پسرم را در مطب به خاطر سرفه ویزیت کردید و براش اسپری تنفسی نوشتید ، یه شربت برون کلد هم داخل نسخه بود . شربت هایی که منشا گیاهی دارن سرفه پسرم را تشدید میکنه ، خواستم ببینم این شربت گیاهی هست ؟ مصرف کنه یا نه؟ ممنون

بازدید : 2 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي غدد گوارش کليه روماتيسم و ريه در تهران