۵۸
۲۹
خانــم

کرونا - سرفه و تنگی نفس به همراه کمی بدن درد و احساس کوفتگی؟

سلام آقای دکتر وقت بخیر خانم بنده 29 سالشه و حدود 10 روزه سرفه خشک و تنگی نفس داره بعضی روزها بهتره ولی یکی دو روزه شدید تر شده. توی این 10 روز بعضی روزها یکم بدن درد و احساس کوفتگی داشت. البته تب نداره و دمای بدنش توی بیشترین حالت 37.4 میشد. شب ها راحت میخوابه و مشکل تنگی نفس در حین خواب نداره. البته خود منم یکی دو روز درد بدن داشتم و یکم سرد و گرم میشدم ولی سریع بهتر شدم. میشه احتمال داد ایشون به ویروس کردنا مبتلا شده ؟ ممنونم از زحمات شما

1 پـاسـخ

  • سلام
    اينکه شبها تنگي نفس نداره علامت خوبيه. در منزل بمانند استراحت کنند و ضمن رعايت نکات بهداشتي وضعيت ايشان در 48 ساعت آينده را به اينجانب اطلاع دهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (5)(0)
بازدید : 847 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران