چکونه جلوی روند تخریب ریه گرفته شود؟

سلام. بیمار با نام پنومونی با تنگی بئیار شدید نفس بستری شده پس از 10روز به ای سی یو فرئتاده شد ولان 6روز است اما روند تخریب ریه تا حدودی بدتر شده. تعداد گلبولهای سفید در حد 20 و پلاکت ها بلاست کمی گلبولهای قرمز لیز شده اند.یک هفت است که کلروکین فسفات دریافت کرده .تامیفلو و هیدروکسی...هم دریافت کرده.آیا نیاز به ویتامینهای ب شیش و ب دوازده و دی ونیز آهن هست؟آیا به تزیق خون ممکن است نیازمند شود؟چکونه از تخریب ریه چلوگیری شود؟ممنون

1 پـاسـخ

  • سلام
    وقتي بيمار به اين مرحله برسد کار سخت مي شود. بهبودي در اين مرحله به فاکتورهاي زيادي بستگي دارد از جمله شرايط بدن و توانايي مقابله با بيماري. پزشکان با همه امکاناتشان و با ونتيلاتور و تنفس مصنوعي سعي در کمک به بيمار مي نمايند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(1)
بازدید : 142 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران