التهاب ریه؟

سلام وقت شما بخیر حدودا یک ماه و نیم پیش با علائمی مشابه کرونا (با درد و سوزش گلو شروع شد بعد یک تب و لرز یک روزه و خفیف، بعد گرفتگی شدید صدا طوری که روز اول صدام درنمیومد با اشاره با بقیه حرف میزدم ، بعد چند روز که یه کم صدام باز شد سرفه هام شروع شد به حدی شدید بود که تمام قفسه سینم پر درد میشد و بیحال میشدم و بعد هم تنگی نفس هایی که در روز قابل تحمل تر اما در شب خیلی شدید بود)

به پزشک عمومی مراجعه کردم که گفتند آسم دارم و دارو و آمپول کورتون تجویز کردن اما تاثیری نداشت و حالم به حدی بد شد پنج شب کامل تا صبح بیدار بودم و انگار ریه هام رو گره زده باشن اصلا نمیتونستم نفس بکشم دوبار به بیمارستان مراجعه کردم هر دوبار گیره های یه دستگاه رو به انگشتم وصل کردن گفتن اصلا علائم تنگی نفس نداری و حالت خوبه ، اما بعد گذشت 5 شب بیخوابی از تنگی نفس شدید به دکتر متخصص داخلی مراجعه کردم ایشان گفتند عکس ریه بگیرم و از عکس گفتندکه آسم ندارم بلکه ریه هام عفونت کرده و دچار ذات الریه شدم.

داروی آنتی بیوتیک و حساسیت و دوتا کورتون برام تجویز کردن . آمپول ها رو که زدم یه کم نفسم باز شد اما بعد از گذشت یک ماه و نیم هنوز هم تنگی نفس دارم مجددا دیروز به دکتر مراجعه کردم تا عکس ریه رو دیدن اورژانسی من رو فرستادن برای آزمایش التهاب ریه ، از روی آزمایش خون گفتند که التهاب ریه هام بالاست.گفتند نباید برام کورتون تجویز میکردن و فقط باید تقویتی استفاده کنم.یک آمپول نوربیون و دو ورق قرص ناپروکسن و یک پماد پیروکسیکام تجویز کردن و گفتند اگه بهتر نشدم باید مجدد ویزیت بشم. معده من خیلی به ناپروکسن حساسه وقتی خواستم دارو بگیرم متوجه شدم ناپروکسن تجویز کردن نمیدونم بخورم یا نه . و اینکه آیا من کرونا داشتم چون زمانش به شروع شیوع کرونا میخوره ، نظرشما در مورد بیماری من چیست؟

1 پـاسـخ

  • سلام
    سير بيماري شما با کرونا همخواني ندارد نگران نباشيد و داروهاي که اخيرابراي شما تجويز شده را مصرف کنيد اگر باز هم مشکلي بود من را در جريان قرار دهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(2)
بازدید : 362 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران