٢٠
٥٢
خانــم

مشكل ریه و احتمال كرونا كمكم كنید لطفا؟

سلام خسته نباشید لطفا كمكم كنید بنده از بچگی موقع فعالیت یا استرس دچار تنگی نفس میشدم و ضربان قلبم بالا میرفت حدود دو سال پیش به پزشك مراجعه كردم و گفتن كه ریه هام به طور خفیف مشكل داره یكم و برام قرص تئولیت 200 و اسپری symbicort نوشتن ولی حدود دو ماه پیش سرما خوردم و بعد از سه چهتر روز خوب شدم اما هروقت سرمت میخورم تا مدت ها بعد اون سرما خوردگی خلط و مخاط زیادی دارم و الان هم هیچ كدوم از علائم كرونا رو ندارم اما احساس سنگینی تر قفسه سینم میكنم و گلودرد ندارم اصلا اما احساس میكنم گلوم كاملا بسته شده و صلح ها بیشتر تخلیه خلط و مخاط رو دارم و سرفه میكنم كه خلط هام تخلیه بشه یعنی یه جور سرفه ی همیشگی نیس بیشتر اختیاریه برای سبك تر شدن سینم و الان با تو جه به بیماری كرونا هرروز استرسم بیشتر میشه كه نكنه كن این بیماری رو گرفتم و میترسم حتی به دكتر مراجعه كنم برای مشكل همیشگی ریه هام ایا ممكنه مبتلا شده باشم با این علائم هیچ علائم دیگه ای هم ندارم لطفاااا و خواهشا كمكم كنید خیلی استرس دارم

1 پـاسـخ

  • سلام
    لطفا استرستان را کنترل کنيد و مصرف سينبيکورت را ادامه دهيد. اصلا علايم کرونا نداريد نگران نباشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 329 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران