۴۰
۸۰
آقــا

تنگی نفس و ذاتریه و سوزش سینه و درد سینه دارم، آیا به کرونا مبتلا شدم؟

سلام اقای دکتر قبلا سوال کردم الان نوزده روزه که علائم اولیه را داشتم که سرفه و بدن درد و تموم شده فقط الان کمی تنگی نفس و ذاتریه و سوزش سینه و درد سینه دارم که هر روز بیشتر میشود شنیدم که اگر دیر مراجعه برای درمان کرونا بکنم ریه را آب میگیرد و ریه فیروزه ای میشود و برای درمان دیر میشود آیا این واقعیت دارد یا باید هر موقع علائم خیلی وخیم شد برای آزمایش کرونا به بیمارستان مراجعه کنم؟

1 پـاسـخ

  • سلام
    بهتره به نزديکترين درمانگاه مراجعه کنيد و يک عکس از قفسه سينه بگيريد و براي من بفرستيد. نگران نباشيد حتما راهنمايي مي کنم.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 365 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران