٣٩
٦٩
خانــم

؟نیاز به سیتی اسكن ریه هست؟

من 4 روزه علائم مرونا دارم با تب 38،5 شروع شد و گلو درد به دكتر مراجعه كردم داروی تقویت سیستم ایمنی داد كه قرص مكیدنیه و گفت برو خونه استراحت كن الان 4 روزه بهتر نشدم و امروز سرفه های خشك هم دارم و انگار گلوم زخمه و دردش مثل بغض گلوعه. میترسم. نیاز به سیتی اسكن از ریه هست ؟ اگر بدتر شده باشم چكار كنم؟ آب نمك و سركه هم غرغره میكنم

1 پـاسـخ

  • سلام
    مي تونه علايم سرما خوردگي معمولي باشه. نگران نباشيد فکر نمي کنم مشکل خاصي داشته باشيد. نکات بهداشتي رو رعايت کنيد و 48 ساعت ديگر وضعيت خودتان را به من گزارش دهيد. اگر بهتر نشديد سي تي لازمه. با من در تماس باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 318 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران