درداستخون پشت پاشنه پای چپ به دلیل پریدن ازسخره ارتفاع1متری؟

باسلام‌واحترام والله نمیدونم چطورسوالاتم رابیان کنم اماممنون میشم به سوالام جواب بدیدخیلی وقت پیش به دلیل کفش نامناسب که نه ولی کفی گذاشتن درکفش ومدت زمان طولانی کفش پام بودوناخن هایم رانابودکردواون موقع تاالان کنارناخنم خیلی شدیددردمیکنه این مشکل اولم هست

مشکل دومم همین‌پای چپم کنارگوزک پام نقطه ای پینه مانندولی شبیه به کوزک پام بلندبزرگ شده ودردمیکنه ونمیتونم‌روی پام بشینم

مشکل سومم متاسفانه همین پام دیشب شب قدربودبادوستم رفتم بیرون ازسخره1متری پریدم همان لحظه دردشدیدی احساس کردم ولی تاالانم دردمیکنه وسوزش داره چربش کردم وبستمش ممنون‌میشم برای هرسه مشکل پام درمان وراه وروش مناسب درمان خانگی بگیدکه بدونم تاکی بایدمراقبت کنم ازشون ولی حتمابعدازاتمام مسدومیتم بایدپیاده روی برن که وزنم رااز96به60برسونم منتظرجوابتون هستم باتشکروخسته نباشیدارادتمندشمامحمدازدزفول⚘💘❤

بازدید : 40 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص فيزيوتراپي در تهران