سه سال
12/5
آقــا

عدم توانایی ایستادن روی پای شکسته بعد از باز کردن گچ؟

پسرم سه سال و نیم داره پاش خورده زمین زیر زانوش شکسته دکتر براش گچ گرفته بعد از بیست و یک روز که گچش باز کردم کج راه میره مثل زمانی که پاش تو گچ بوده و توانایی که رو پاش وایسه نداره حالا باید چه کار کنیم که درست راه بره  یعنی خوب میشه

2 پـاسـخ

  • باسلام.
    قطعا باید بدون تعلل فیزیوتراپی رو شروع کنید.هرچه تاخیر بیفته با توجه به سن رشد کودک، عواقب جبران ناپذیری برای کودک در پی خواهد داشت.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • با سلام
    به علت بي حرکت بودن مفصل در طي درمان با گچ، ضعف و احتمالا کوتاهي تاندون ها ايجاد شده که با چند جلسه فيزيوتراپي کاملا بهبود مي يابد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 454 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص فیزیوتراپی در تهران