سوال پیرامون درمان کف پای صاف؟

با سلام
من کف پای صاف دارم و یادمه از راهنمایی بهم گفتن کف پام صافه ولی درد هنگام راه رفتن طولانی دارع می خواستم بدونم کلا ایا این بیماری قابل درمانه مثلا بعد از یک سال یا دو سال با تمرین مداوم مانند افراد عادی بشه یا فقط فیزیوتراپی دردش رو کمتر می کنه لطفا بگید که من می خوام برم دانشکده علوم نظامی باید بدونم درمان داره یا نه

چون دانشکده علوم نظامی ادمایی رو مثل من به سختی قبول میکنه و اگرم قبول کنه خیلی سخته که با کف پای صاف به پای ادمای دیگه برسم از نظر جسمانی که کار پلیس تعقیب و گریز و پیگیری های مداوم داخل اداره ها از این اداره به اون اداره و ... هست می دونید دیگه چه قدر از پا استفاده می شه.

چون توی داخل و خارج . انگلیسی و فارسی وقتی می خوندم دیدم که نوشته کاهش درد و اینا کمک میکنه ولی ننوشته در مورد درمان کلی و اینا

درد پای من بعد از نیم ساعت خودشو نشون میدع بعدش کمر درد هم میشم ولی بعد از دراز کشیدن خوب میشع

احتمال خیلی کمی ارثیه چون توی فامیل فقط فکر کنم فقط عموم صافی پا دارن بقیه فامیل سالمن البته فکر کنم پس به احتمال قوی ارثی نیست

و البته سنگین وزن هم نیستم قدم 189 سانتی متر و وزنم حدودا 79 کیلوگرمه

و همچنین اسیب هم ندیدم

راه درمان کلی داره؟ اگه ارثی باشه چی؟ بازم درمان داره؟

از 16 سالگی درجا میزنم که برم یا نرم واسه دانشکده علوم نظامی دکتر جان هنوز نمی دونم که پام درمان داره یا نه تو کرونا هم که نمیشه راحت پیش دکتر ها رفت بخاطر کرونا اون زمانا هم پول نداشتیم بریم دکتر الانم که وضعیت بدتر شد .

ممنون میشم که به سوالاتم جواب بدید با تشکر

3 پـاسـخ

  • با سلام صافي کف پا دو نوع هست انعطاف پذير و سفت در نوع سفت در حالت نشسته هم قوسي کف پا وجود نداره ولي در انعطافپذير قوس حين نشستن ديده ميشود در ايستاده از بين ميرود. در سفت احتمال دارد يک يا چند ساختار در پا دچار مشکل باشد که بايد توسط پزشک تشخيص داده بشود . ولي به صورت عمومي و رايج اکثر صافي هاي کف پا قابل درمان کامل نيستند و درمانها فقط جهت کاهش درد و پيشگيري از عوارض صافي کف پا هستند مثلا استفاده از کفي مناسب درون کفش تقويت کردن عضلات خاصي در پا و کشش گروهي از عضلات مرتبط در بعضي از موارد هم ندرتا جراحي انجام ميشود.
    بنابراين با توجه به اينکه درمان کاملي ندارد يعني حداقل در ظاهر پا چندان تغيير چشمگيري از نظر تشکيل قوس کف پا نخواهيد داشت تصميم گيري نماييد ولي ورزش هاي مربوط و رعايتهاي لازم مثل استفاده از کفي و کفش مناسب را براي سلامتي پا و بدنتان در کل هميشه مورد نظر داشته باشيد و در فرصت مناسب به پزشک براي راهنمايي بهتر مراچعه کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام
    صافي کف پا درمان قطعي ندارد و استفاده از کفي طبي فقط باعث کاهش درد و همچنين کاهش فشار به زانو و کمر ميگردد ولي صافي کف پا را اصلاح نميکند.
    فيزيوتراپي هم اثر درماني ندارد و باعث کاهش درد بصورت موقتي ميشود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 99 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص فيزيوتراپي در تهران