۵۸
۸۲
آقــا

درمان خار پاشنه؟

سلام و عرض ادب و احترام .من همان کوهنوردی بودم که در پاییز پارسال در ساختمان نرجس تحت مداوای جنابعالی و دستیارتان آقای رئیسی بودم و الحمدالله با تشخیص عالی شما و تمرینات فیزوتراپی بخصوص خودتان و اقای رئیسی طی 10جلسه با 80 درصد بهبودی دعاگویتان شدم .امروز مشکل خار پاشنه با تمرینات تجویزی شما کاملا بهبود یافته.
چون من آن زمان دانشجو بودم و واحد ورزش را متاسفانه شفاهی گذراندم ، امروز برای دریافت مدرک فارغ التحصیلی نیازمند گواهی پزشک هستم که پاییز سال 98 در گیر بیماری بودم .لطفا مساعدت بفرمایین .ضمنا 17 آذر برای مشکل دستم وقت گرفته ام که حتما خدمت میرسم . با تشکر و آرزوی سلامتی و توفیق .‌‌....پورساسان

1 پـاسـخ

بازدید : 154 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص فيزيوتراپي در تهران