۱۷
۵۲
خانــم

مدتیه که سردرد های مکرر دارم و دائم از قسمت شقیقه تیر میکشه.توی خوابم اختلال ایجاد شده و اکثرا احساس ضعف و خستگی میکنم ؟

با سلام من دختر17 ساله هستم حدودا سه هفته هست که دائم سردرد دارم به صورتی که هربار یه قسمتی از سرم تیر میکشه.اما جدیدا فقط قسمت شقیقه سمت چپ تیر میکشه بیشتر هم صبح ها ولی در طول روز دائم تکرار میشه.وقتی سرمو به هر جهتی حرکت میدم هم تکرار میشه.
اخیرا هم حافظه ام مثل قبل نیست مثلا یک کلمه رو که بهم میگن پنج دقیقه بعد فراموش میکنم.همش احساس خواب دارم و خستگیم بیشتر شده.توی دوره های قاعدگی هم چن ماهی هست ک روال قبلی رو نداره.اگه میشه بهم بگید اینا علائم چی هست خیلی ممنون

1 پـاسـخ

بازدید : 102 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران