مدتی هست به شدت گلوم اذیتم میکنه من سابقه ی تیروئید کم‌کار هم دارم برای همین خیلی میترسم؟

سلام وقتتون بخیر ببخشید من چندین روزی هست که احساس میکنم یه چیزی تو گلوم گیر کرده سرفه ندارم اما گاهی دهانم تلخ می‌شود و اسید معدم بالا میاد و زمانی که آب دهنمو قورتش میدم اذیتم میکنه به شدت استرس دارم که نکنه کرونا گرفته باشم گلوم درد میکنه و اما احساس سنگینی میکنم گاهی هم سوزش کمی داره من تیروئیدم به شدت کم‌کار هستش و گاهی احساس میکنم درد گلوم مثل یه تیر میکشه به گوش سمت راستم خیلی استرس دارم که نکنه کرونا گرفته باشم و اینکه گاهی اوقات بزاق دهنم کمی زیاد میشه الان 20 روز هم هست که از خانه بیرون نرفتم خواهشا جواب بدین ممنون میشم جناب دکتر

2 پـاسـخ

  • سلام ،
    تيوئيد کم کار وقتي قرصتان را يعني لووتيروکسين مصرف مي کنيد هيچ ارتباطي با اين بيماري ندارد. اصلا علايم کرونا نداريد. بيشتر علايم استرس و اظطراب داريد، لطفا نگراني را از خودتان دور کنيد اگر تغييري در علايم ايجاد شد به من اطلاع دهيد. مي توانيد در محيط منزل قدم بزنيد. مايعات زياد بنوشيد و نفسهاي عميق بکشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام ،
    تيوئيد کم کار وقتي قرصتان را يعني لووتيروکسين مصرف مي کنيد هيچ ارتباطي با اين بيماري ندارد. اصلا علايم کرونا نداريد. بيشتر علايم استرس و اظطراب داريد، لطفا نگراني را از خودتان دور کنيد اگر تغييري در علايم ايجاد شد به من اطلاع دهيد. مي توانيد در محيط منزل قدم بزنيد. مايعات زياد بنوشيد و نفسهاي عميق بکشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 218 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران